Els nostres PACKS de teòrica i pràctica, la millor opció per aprendre i estalviar-te diners

Perquè Autoescola principal?

Som una de les autoescoles amb més experiència i trajectòria professional d’Andorra i una de les que més alumes ha format del país: més de 15.300 alumnes ja han passat pels nostres centres d’aprenentatge (3 generacions).

Tenim un equip tècnic i de professors dinàmic que s’esforça, dia a dia, per oferir un servei eficient i de qualitat, i per donar el millor aprenentatge individualitzat a cada alumne.

El nostre repte és aconseguir que els nostres alumnes aprenguin de forma ràpida i fàcil i que treure’s el carnet de conduir sigui una experiència divertida i alhora segura.

 

El nostre objectiu no només és que aprovis l’examen, sinó que aprenguis a conduir bé i de manera responsable, per això aprofitem cada minut de la teva pràctica per millorar i perfeccionar el teu aprenentatge.

Els nostres resultats tant teòrics com pràctics ens avalen, ja que tenim un dels percentatges més alts d’aprovats del país: més del 90% dels nostres alumnes aproven teòrica i pràctica en el primer expedient (sense renovar els drets d’examen).