Avís Legal

  1. El domini d’Internet www.autoescolaprincipal.ad, així com tots els drets de propietat intel·lectual o industrial del lloc web, el seu disseny, logotips, signes distintius i continguts són propietat d’AUTOESCOLA PRINCIPAL SA, empresa dedicada a l’escola de conducció de vehicles automòbils, amb NRT A-700607-Y i domicili social al C/Prat de la Creu, 22 -Baixos, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

 

  1. La visita a aquest lloc web atribueix la condició d’usuari al visitant, amb independència de la condició de client que aquest usuari pugui tenir amb AUTOESCOLA PRINCIPAL.

 

  1. L ‘usuari, mitjançant l’accés a tots els continguts que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, adreçar sol·licituds i/o comunicacions, així com gestionar els seus propis serveis en qualitat de client. Aquest accés implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions i els termes d’ús que conté aquest avís legal.

 

  1. AUTOESCOLA PRINCIPAL es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en aquest lloc web, sense avís previ, podent limitar o no permetre l’accés a aquesta informació.

 

  1. Tant l’accés al lloc web d’AUTOESCOLA PRINCIPAL com l’ús que es pugui fer de la informació que conté són responsabilitat exclusiva de l’usuari.

 

  1. AUTOESCOLA PRINCIPAL declina qualsevol responsabilitat sobre la disponibilitat tècnica, dels continguts de les pàgines web a les quals l’usuari pugui accedir mitjançant un enllaç inclòs en el portal web, així com els danys causats als equips de l’usuari.

 

  1. AUTOESCOLA PRINCIPAL tampoc no respon del funcionament inadequat del seu portal web per causes imputables a tasques de manteniment, incidències que afectin operadors externs, una configuració defectuosa dels equipaments de l’usuari o la incapacitat per admetre els sistemes informàtics indispensables per poder fer ús del servei.

 

  1. Aquest lloc web s’opera des del Principat d’Andorra, i els seus termes d’ús es regeixen per les lleis del Principat d’Andorra. Les parts se sotmeten a la jurisdicció exclusiva dels tribunals andorrans, que han de resoldre d’acord amb el dret vigent al Principat d’Andorra.