A Autoescola Principal t’ho posem fàcil:

1. Escull un dels nostres Packs de teòrica i pràctica i fes la inscripció online.

2. Un cop realitzada la inscripció et contactarem per telèfon per donar-te d’alta a l’àrea privada Espai Alumne, on podràs fer els testos online basats en les preguntes d’examen oficials i accedir a l’aula virtual per consultar el manual i els apunts de teòrica.

3. En tot moment, podràs fer arribar les teves consultes al professor que et resoldrà qualsevol dubte, a través del número de WhatsApp 351256; i a partir del dia 8 de gener, si ho prefereixes, podràs combinar els testos online amb la formació presencial a les nostres oficines.

4. A mesura que avancis amb la teòrica, podràs reservar les classes de pràctica directament des de la web o via WhatsApp.

  Inscriu-te només amb un clic i comença a fer testos online!8
separador

ELS NOSTRES PACKS DE TEÒRICA I PRÀCTICA,

LA MILLOR OPCIÓ PER APRENDRE I ESTALVIAR-TE DINERS

PER QUÈ AUTOESCOLA PRINCIPAL?

Som una de les autoescoles amb més experiència i trajectòria professional d’Andorra i una de les que més alumnes ha format del país: més de 15.300 alumnes ja han passat pels nostres centres d’aprenentatge (3 generacions).

Tenim un equip tècnic i de professors dinàmic que s’esforça, dia a dia, per oferir un servei eficient i de qualitat, i per donar el millor aprenentatge individualitzat a cada alumne.

El nostre repte és aconseguir que els nostres alumnes aprenguin de forma ràpida i fàcil i que treure’s el carnet de conduir sigui una experiència divertida i alhora segura.

El nostre objectiu no només és que aprovis l’examen, sinó que aprenguis a conduir bé i de manera responsable, per això aprofitem cada minut de la teva pràctica per millorar i perfeccionar el teu aprenentatge.

Els nostres resultats tant teòrics com pràctics ens avalen, ja que tenim un dels percentatges més alts d’aprovats del país: més del 90% dels nostres alumnes aproven teòrica i pràctica en el primer expedient (sense renovar els drets d’examen).

“Aprovaràs l’examen de conduir; però el que és més important, aprendràs a conduir bé.”

Daniel Arauz

separador
peter

Joan Valls

“ Una autoescola molt professional, he après molt i he aprovat a la primera. ”

manuel

Manuel

“ Los tests online me han facilitado mucho el aprendizaje, estoy encantado con los resultados. ”

john-doe

Jordi Riba

“M’han demostrat la seva professionalitat des del primer moment, un tracte perfecte.”

elsie

Laia Dalmau

“He aprovat a la primera! Estic molt contenta. Gràcies!”

anthony

Marc

“ Tal i com diu el Daniel, he après a conduir bé, felicitats equip.”

jackson

David Gispert

“ He pogut aprendre molt des de casa gràcies als tests online.”